Uzsonnás doboz kísérlet
2017. szeptember 06. írta: Alkotó Részecskék

Uzsonnás doboz kísérlet

A család előáll azzal, hogy nekik egészségesebb uzsonna kell az iskolába, munkahelyre - akkor nincs mese, elő kell venni a régi kutakodást, újabb több rekeszes uzsonnás dobozt kell keresni. Sajnos eddig még nem találtam elfogadható áron ilyet.

dobz1.jpg

És most végre rátaláltam Időtetrisz oldalán a megoldásra, és zseniális!

dobz4.jpg

Tegnap beszereztem, 2 fajtát is, és ma reggel már megtöltve indultak útjukra  a dobozok.

dobz3.jpg

A jó benne az, hogy mikor nassolnánk, akkor elég egy-egy falat. Lehet az zöldség, gyümölcs, aszalvány, dióféle, csokikocka, ropi, gabonagolyó, és ide szerintem belefér gumicukor, vagy más egészségtelenség is, ha elfogy mellette az egészséges fakk is.

Köszönet az Időtetrisz szerzőjének, és mivel az ötlet terjesztésre érdemes, így továbbadom!

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr6212806772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása