Meseerdő lényei
2020. május 14. írta: Alkotó Részecskék

Meseerdő lényei

Szörnykereső mikroszkóppal

Aranyhaj meséjét szőjük tovább, és ha már előkerült a Aranyhaj hajának kapcsán a digitális mikroszkópom, félelmetes lényeket kerestünk a mesénkhez a kertben.

Szeretem felhívni a gyerekek figyelmét a foglalkozásaimon a természetben megbúvó izgalmas dolgokra, mint egy petecsomó, vagy épp kikelő rovarlárvák.

Találtunk néhány levelet, amin olyan dolgok voltak, amit feltétlenül meg kellet vizsgálni a mikroszkóppal.

Csak erős idegzetű olvasóknak ajánlom a következő képeket! :-)

Sárga óriás szörnytojásokként szerepelhetnének a meseerdőnkben

mes25.BMP

mes26.BMP

Vagy félelmetes sárkányok - legjobb tudásom szerint - katica lárvák

mes11.jpg

mes27.BMP

Levéltetveket találtunk egy levél fonákon - elég kellemetlenül néznek ki, hogy elriasszanak bárkit, aki Aranyhaj tornyát szeretné megközelíteni.

mes24.BMP

mes23.BMP

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr1615692596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása