Kísérletezés és kézműveskedés szülinapra
2019. november 26. írta: Alkotó Részecskék

Kísérletezés és kézműveskedés szülinapra

Tudomány és hagyomány 6-12 éves korig

A Szakicska-házban Csömörön olyan születésnapi partik rendezését vállaljuk, ahol gyermekeknek 6-12 éves korig kétféle programot kínálunk: kísérletezés és kézműveskedés - azaz tudomány és hagyomány egyszerre van jelen a buliban.

bdp4.jpg

2.5-3 órás program során a gyermekek kipróbálhatnak tudományos játékokat - játékos kísérleteket kémia és fizika témakörben.

zul3.jpg

A kísérletek a születésnap kellékeit használják fel a gyerekek természettudományos érdeklődésének felkeltésére. Mindenki maga hajthatja végre a feladatokat.

zul2.jpg

A parti másik felében lehetőség van különböző hagyományos kézműves technikák kipróbálására: nemezelés, agyagozás, szövés, vesszőfonás  - így a parti minden résztvevője saját készítésű ajándékot vihet haza.

zul6.jpg

Ha a fiúk inkább építkeznének barkácsolnának, kínálatunkban megtalálható a "mérnöki építkezés" lehetősége is: katapult építés, tésztahíd tervezése, kivitelezése

bridge4.jpg

 

bdp3.jpg

 

Természetesen helyet és időt adunk a tortázásnak és az ajándékozásnak is.

Érdeklődni lehet:

Email: alkotoreszecskek@gmail.com

Honlap: www.szakicskahaz.hu; facebook.com/szakicskahaz

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr7015326308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása