Tavaszi relaxáció - napi 5 perc
2015. április 24. írta: Alkotó Részecskék

Tavaszi relaxáció - napi 5 perc

Föld napi projekt hét

Mára valami bonyolult hozzávalókkal elkészíthető témát készítettem elő.

Aztán kimentem a kertbe, és felkaptam a fotógépet, hogy megosszam a legegyszerűbb, legolcsóbb relaxációs módszert. Legalábbis számomra ilyenkor tavasszal ez adja a legtöbb erőt.

Mitöbb multifunkciós, mert gyerekekkel, és gyerekek nélkül is végezhető.

Gyerekekkel:

Fedezzük fel a kertben, parkban az öreg törzsekből előtörő sárkányfejeket, keressünk további mesehősöket, cseresznye szirom szoknyában táncoló tündéreket.

Ha tehetjük vizsgáljuk a természetet nap nap után. A gyerekek megtanulják tisztelni a természet tavaszi erejét, amint egy apró magból kiverekszi magát a kemény földből. Talán mi felnőttek is újra gyermeki lélekkel tudnánk szemlélni a mellettünk elrohanó világot.

Gyerekek nélkül:

Csak 5 perc: álljunk meg egy pillanatra a természet csodái mellett, akinek nincs kertje sétáljon egyet a parkban, vagy szálljon le egy megállóval hamarabb és élvezze az éledő fákat, bokrokat.

Fantasztikus látni, ahogy napról napra változik minden, szinte szemlátomást hízik a cseresznye:

spring6.jpg

Vagy bújik a saláta, változik virágszőnyeggé a pázsit a százszorszépektől.

Sokan próbálnak hangzatos relaxációs módszert kínálni sok-sok pénzért, de kibújni a cipőből a friss füvön csak egy percre, vagy mobillal virágot fotózni, és szeretteinkkel megosztani, nem kerül semmibe.

Lassítsunk le 5 percre - csak úgy magunkért!

Jó feltöltődést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr807394794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása