Május 15.-én csatlakozom én is a Jamie Oliver által meghirdetett FOODREVOLUTIONDAY kezdeményezéshez.
Igyekszem egyébként is friss hozzávalókból vacsorát készíteni családomnak, hiszen ilyenkor vagyunk együtt, ez a hétköznapok legfontosabb étkezése.
Jamie munkásságát folyamatosan nyomon követem, és nagyon sok gyors receptjét használom folyamatosan.
Ma este spárgás omlettet készítettem.
Miért is lehet helye ebben a témakörben ennek az ételnek?
Helyi termelőtől, a piacon vett tojást használtam. Friss spárgát pároltam, és forgattam meg olíva olajon. A tetejére parmezán sajtot szórtam.
Gyakorlatilag 3 friss hozzávalóból, kb 20 perc alatt, pazar vacsora kerekedett.
Jamie gondolatmenetét követve fontosnak tartom én is, hogy gyermekeim, családom új ízekkel ismerkedjenek meg, szokjanak hozzá, és igényeljék a frissen készített étel luxusát a hétköznapokon is!