Gasztronómiai kísérletek 6-10 éves korig
2016. május 23. írta: Alkotó Részecskék

Gasztronómiai kísérletek 6-10 éves korig

A hétvégén gasztronómiai kísérleteket csináltunk 6-10 éves korú gyermekekkel.

Szétszedtünk egy csomó ehető alapanyagot, apró részleteire.

Fény derült, hogy mi az az aszalt szőlő, zsír van a tejben, a hogyan lehet vajat készíteni.

vg3.jpg

Nehezebb-e a tea, ha 4 kanál cukorral isszuk?

vg7.jpg

Festettünk, őröltünk, szitáltunk, limonádét készítettünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr898740282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása