Két dolog ihlette a következő ételt: a szürke havas esős időjárás, és a megvásárolt teljesen ízetlen paradicsom.
Vastag szeletekre vágtam a paradicsomot, meglocsoltam olívaolajjal, meghintettem sóval, borssal, oregánóval, fokhagymaporral, és betettem a sütőbe 45 percre, 180 fokra.
Az ízek koncentrálódtak a sütés során, kicsit felidézve a nyarat. Tésztát főztem, hozzákevertem a sült a paradicsomot, bőven megszórtuk reszelt sajttal. Remek étel kerekedett belőle.
Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!