Póló táska
2017. április 21. írta: Alkotó Részecskék

Póló táska

A Föld napjának (április 22) hetében igyekszem mindig újabb környezettudatos ötletekkel foglalkoztatni a családomat, és a foglakozásaimon a gyerekeket.

Most épp Dórival készítettünk egy régi pólójából egy bevásárló szatyrot. Nem az én találmányom, de mindig ki szerettem volna próbálni.

kv1.jpg

Levágtuk az ujját, és a nyakpasszét.

tsirt1.jpg

Összevarrtuk az alját, jó erősre. Sok helyen mutatják, hogy egyszerűen csak felszabdalják csíkokra az alját, és összekötözik, de nekem gyorsabb volt végigszaladni a géppel a rajta.

 

A fehér pólóból készült szatyrunk könnyen mosható lesz, így arra gondoltam, hogy a kenyeres táska lesz belőle.

tsirt4.jpg

A kedvenc pékünknél csak beledobjuk a kenyeret - "köszönjük nejlont, szatyrot nem kérünk"  felkiáltással.

Így csökkenthetjük a lakásba bekerülő csomagolóanyag mennyiségét is.

A szatyorkészítés jó móka, és tettünk kicsit a Földünkért is valamit.

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112443039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása