Gombás pirítós
2015. szeptember 21. írta: Alkotó Részecskék

Gombás pirítós

Jönnek a hűvösebb őszi esték, lehet egy kicsit mélyebb ízű vacsorákat készíteni.

Olíva olajon lilahagymával vastagabb szeletre vágott gombát pirítottam. Kakukkfűvel, sóval, törött borssal ízesítettem.

Pirítós kenyerekre halmoztam, és egy szelet camembert sajttal koronáztam.

Egyszerű, gyors vacsora.

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr837807390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása