Gombás pirítós
2015. szeptember 21. írta: Alkotó Részecskék

Gombás pirítós

Jönnek a hűvösebb őszi esték, lehet egy kicsit mélyebb ízű vacsorákat készíteni.

Olíva olajon lilahagymával vastagabb szeletre vágott gombát pirítottam. Kakukkfűvel, sóval, törött borssal ízesítettem.

Pirítós kenyerekre halmoztam, és egy szelet camembert sajttal koronáztam.

Egyszerű, gyors vacsora.

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr587807390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása