Pasta alap mix
2015. október 03. írta: Alkotó Részecskék

Pasta alap mix

Bóklászok a kertben mi az, ami még hasznosítható.

Sok még a zöld levél: rukkola, petrezselyem, fűszerek, bazsalikom, spenót, ami hamarosan elvész az első fagyos reggelen.

Szeretjük, ha a tészta nincs túl szószozva, néha elég egy kis zöldfűszer és sajt rá. Ez ihlette ezt a mixet, ami már a mélyhűtőben várja a spagettit egy tél esti randevúra.

pasta1.jpg

Összeszedtem: spenótot, rukkolát, petrezselymet, apró csípős paprikát, zsályát, bazsalikomot, és finomra aprítottam. Elkevertem egy kis olívaolajjal, és ment be a mélyhűtőbe. Jégkockatartóba, zacskóba lehet porciózni.

pasta2.jpg

Ha kifő a tészta csak rádobok egy adagot a nyár ízéből, megszórom sajttal, és kész!

 Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr807885610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása