Játszani is engedd ...
2015. október 30. írta: Alkotó Részecskék

Játszani is engedd ...

Halloween móka

A kísérletezéseink során igyekszem tartani az eltervezett programot a pontos reakciók kedvéért.

De sokszor előbújik a kisördög, és engedem összeönteni az asztalon található anyagokat. No ilyenkor pezseg, keveredik, színeződik minden. Igazi kísérletezés kerekedik belőle.

Keményítős, nyúlós slájmot készítettünk. Persze mindenféle színű ételfesték is előkerült. A trutyi színe gyönyörű lett. A gyerekek keze a végén Hupikék Törpike színű lett.

helena2.jpg

Lemoshatatlan. No ez is igazi kísérletezés volt, hogy mivel halványítsuk legalább egy kicsit, hogy másnap az iskolában ne legyen nagyon ciki.

helena1.jpg

Citromlé, ipari olaj eltávolító paszta, testápoló, alkohol ...

Sajnos az intenzív ételfesték nagyon makacs volt, de másnap reggel vállalható volt, de a hellovin partira a legideálisabb boszorkány kéz lett.

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr98036354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása