Dóri keze koszorú
2016. november 24. írta: Alkotó Részecskék

Dóri keze koszorú

Elkészült a mi változatunk is

Régóta kinéztük a tenyerekből alkotott koszorút a neten. Több változat is kering belőle.

hand2.jpg

Dórival el is készítettük. De valamivel szerettük volna díszíteni. Tegyünk rá apró csillogó ezüst színt. Használjunk lyukasztót. Jó lenne valami otthoni alapanyag, olyan újrahasznosítós.

hand1.jpg

Próbáltuk az alufóliát, de az nem működött, mert túl vékony volt. Épp kiürült egy kávés dobozunk (ez egy vékonyabb műanyag, aminek ezüst a belseje). Még éppen lyukasztható. Csengettyűt, és szíveket szabtunk belőle, nagy megelégedéssel.

hand3.jpg

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr1311995482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása