Kovászos patiszon
2017. július 12. írta: Alkotó Részecskék

Kovászos patiszon

Próbáltátok már a kovászos patiszont?

pati.jpg

Nekünk jobban bevált, mint a cukkini, mert ropogós marad a húsa.

Együtt teszem az uborkával az üvegbe, és érlelem meg.

A szomszédasszonyomtól tanultam a kovászolt káposztát, azt is érdemes kipróbálni.

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr8512658881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása