Prézli - avagy nagyanyáink bölcsessége
2020. március 20. írta: Alkotó Részecskék

Prézli - avagy nagyanyáink bölcsessége

Az a kérdés, hogy 2020 március végén a "Maradj Otthon" kampány idején hogyan tudja beosztani az ember (lánya) az itthoni készleteket. Érdemes-e már az elején takarékoskodni? Milyen praktikák vannak, amivel ügyesen átvészeljük az előttünk álló időszakot.

Itt előszedegethetjük "nagyanyáink bölcsességét", praktikáit.

Gyűjtögetem a kenyér maradékokat, és ma prézlit daráltunk Dórival.Persze közben kísérletezünk is.

pre1.jpg

Jó kis házimunka, mert bevonhatjuk a gyerekeket is. Mi elektromos darálóval aprítottuk a száraz darabokat, aminek rettenetes hangja van, lehet a gyerekeket buzdítani, hogy harsogják túl, így levezethetik a fölgyülemlett energiájukat.

pre3.jpg

Hasznos is, hiszen a mai túrógombóchoz nagyon jó lesz.

pre2.jpg

Persze marad idő kísérletezni is, mert a mai természettudományos kérdés, hogyan fér be mégis az üvegbe a púposra rakott morzsa hegy.

prezli1_1.jpg

 Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr2415538210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása