Méh-barát kert
2016. május 09. írta: Alkotó Részecskék

Méh-barát kert

Régóta foglalkoztat, hogy egyre kevesebb méhféle látogatja a kertünket. Igyekszem többféle virágot ültetni, a bokrok, fák is virágoznak, de ennek ellenére kevés a beporzáshoz szükséges kis rovar. Jó program lehet Föld-napjára is.

Most egy kezdeményezés keretében kaptam egy csomag vegyes virágmagot.

bee2.jpg

Tavaly próbálkoztunk a gyerekekkel rovarszállót is építeni, de nem túl sok eredménnyel. Hátha ez a magkeverék sikeresebb lesz.

bee1.jpg

 

És 2 hónappal később, íme a virágok:

 Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr868699368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenby 2020.04.07. 22:43:58

Van egy ugyanilyen célra kitalált ajándék, amelybe méh- és pillangóbarát magkeveréket tesznek, csak édességekre, bonbonokra hasonlító formákban. Seed Bonbon Hadmade a vállalkozás neve, magyar, kézműves termékeket készítenek, ültethető virágmagokkal.
süti beállítások módosítása