Utolsópillanatos ajándék
2016. december 23. írta: Alkotó Részecskék

Utolsópillanatos ajándék

Kamrakincs - ehető ajándék

Ha keresnél még valami ajándékot, de már nincs kedved utánajárni. Nézz szét a spájzban!

A nyár ízét, illatát keverheted egybe - készíts saját fűszerkeveréket.

saliaji1.jpg

Egy kis üvegnyi olívaolaj társaságában, esetleg egy kis balzsam-, vagy vörösborecettel kísérve nagyszerű ajándék lehet.

Az én mediterrán fűszerkeverékemhez használtam, oregánót, bazsalikomot, metélőhagymát, fokhagymaport, pici pirospaprikát, borsot, petrezselymet. Lehet az arányokkal kísérletezni, de ha a szárított zöldfűszerekből 1-1 zacskót veszünk, és 1 teáskanál paprikát, borsot, fokhagymaport keverünk hozzá, nem lehet melléfogni.

saliaji2.jpg

Felhasználási javaslat.

1-2 evőkanál olívaolajjal keverjünk el 1 teáskanál fűszerkeveréket, öntsük 2-3 darab szeletelt paradicsomra, vagy zöld salátára. Cseppentsünk rá pici ecetet. Jó étvágyat!

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr912069819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása