Talpalatnyi
2015. május 10. írta: Alkotó Részecskék

Talpalatnyi

Szeretnék a blogon olyan dolgokat megosztani, melyek ötletet adhatnak a mindennapokban. Nem eget rengető  újdonságok, csak olyanok, amik jó érzést keltenek, örömet szereznek (legalábbis nekem).

Használjuk ki a rendelkezésre álló tárolókat, helyeket. Telepítsünk haszon növényt, vagy ültessünk virágot. Alkossunk meglepő tereket, mely vonzza a szemet.

use2.jpg

Egy cserépben annyira elszaporodtak a kövirózsáim, hogy muszáj volt szétültetni. A spájzban meg a konzervdobozaim gyülemlettek fel. Csillogó kaspó, növekvő pozsgás. Miért ne? A képet nézve még néhány szép kővel körberakom, és igazán csinos lesz.

Olyan sok kert van, ami csak szép. Elpazarolt föld terület haszon nélkül - bár a relaxáció is kincs a pihenőkertben.

Tavalyi bevált ötlet az teraszt árnyékoló apácarácsra futtatott karósbab. árnyékol, terem, díszít. Már ekkorák!

Idén találtam futó zöldbabot, nagyon várom a termést.

use1.jpg

Egy régi vödör is lehet virág cserép, de csúnya. Most elfoglalta mégis méltó helyét a levendula, és citromfű bokrok közt, büdöskével beültetve a lepkék nagy örömére a nyáron.Sikerült berejtenem a többi növény közé, hogy a szürke vödör nem is fog majd látszani.

use4.jpg

Az ajándékba kapott rózsa már nem fér a kertben sehová - gondoljuk elsőre. Persze azért kerül mindig egy talpalatnyi hely, vagy egy szép cserép. Ez a gyönyörűség most a terasz szélére került.

use3.jpg

Ezek az ötletek felhasználhatók egy erkélyen is. Csak bátran vegyük magunkat körül növényekkel!

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr367448164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása