Medvehagymás túrós rúd
2016. március 11. írta: Alkotó Részecskék

Medvehagymás túrós rúd

Régi klasszikus trendi hozzávalókkal

Alig vártam, hogy szedhető nagyságú legyen a medvehagymám.

medve1.jpg

Leszedtem 3 levélkét, hogy megízesítsem a túrós sós rudakat.

medve2.jpg

A régi klasszikus: 25 dkg túró, 25 dkg vaj, 25 dkg liszt. A trendi hozzávalók: medvehagyma, szezámmag, lenmag.

 

Érdemes hagyni pihenni akár egy éjszakát is a tésztát.

Vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk, és 200 fokon 15 percig sütjük.

 

 Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr88465682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása