Alkotó relaxációs hétvége
2016. augusztus 15. írta: Alkotó Részecskék

Alkotó relaxációs hétvége

Alkotó relaxációs tábort tartottunk a hétvégén.

at14.jpg

Péntek este egy fantasztikus hullócsillag programmal indítottunk. A társaság hobbi csillagász tagja bemutatta a nyári égbolt csillagképeit. Hatalmas élmény volt.

at1.jpg

A szombati programban szerepelt csapatépítő túra a környéken. Annyi gyönyörű virág pompázott a réteken, hogy akár több méternyi virágszőttest is készíthettünk volna.

A fiatalokkal vízibomba kísérletekbe kezdtünk, hogy a természettudományoskodás se maradjon ki a programból.

at3.jpg

Délután beizzítottuk a kemencét a kertben, melyben focaccia készült, ezúttal szurokfűves, fokhagymás olajjal megkenegetve. Húsok és zöldségek sültek mellé pirosra.

Közben henna motívumok kerekedtek, karláncként, bokaláncként.

Mikor kicsit elpilledtünk a melegben az élménypedagógiai képzésen tanult kockajátékkal ráztuk fel a csapatot.

at20.jpg

Másnap előkerültek a himzőfonalak, és karkötőként éltek tovább. Főként csomózási technikákkal, makraméval készültek gyönyörű alkotások.

Köszönet a barátoknak a relaxációs hétvégéért!

 

Blogban található összes bejegyzés saját fotókat és gondolatokat tartalmaz. Ha tetszik, amit látsz vagy olvasol, és megosztod másokkal megköszönöm. A blogban saját tapasztaláson alapuló receptekkel, gyerekeknek szóló kísérletekkel, ötletekkel találkozhatsz, szemezgess közülük kedvedre! Vagy kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr4010411370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása