Paprika savanyúság
2015. szeptember 15. írta: Alkotó Részecskék

Paprika savanyúság

Tavaly ettem ilyen fehér húsú paprikából savanyúságot, és nagyon ízlett.

A hétvégi piacozás alkalmával vettem még finom, ropogós lecsópaprikát. Egy része a savanyúságlében landolt. (ehhez jók ezek az apróbb paprikák, mert jobban férnek az üvegben) Az egyik adagba került egy nagy chili is.

Gondolom mindenkinek megvan a saját receptje az ecetes léhez. A paprikánál egyre kell figyelni, hogy tegyünk hozzá egy kis borként, hogy ne barnuljon be. Ja és a mai fontos, hogy én hidegen öntöm rá a folyadékot, így benne marad az összes vitamin.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotoreszecskek.blog.hu/api/trackback/id/tr747789214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása